Kontakt

Kontakt os på undervisningnu@hotmail.com eller telefon 28 13 71 68. Kontakt os mellem kl. 16 – 19.
Så tager vi en snak om dit barns behov og mulighederne med undervisning, lektiehjælp og kurser.
Gartnervej 6, 4600 Køge
CVR.: 36343648
 Følg os på Facebook

Vores undervisere

Hos Undervisningnu har vi et udvalg af undervisere, der alle bidrager med forskellige fagligheder og personligheder. Når vi sammensætter undervisningen til vores elever inddrager vi de undervisere, der passer bedst til dit barn. Her kan du læse om nogle af de undervisere, vi ofte gør brug af og som er en fast del af Undervisningnu.

Lisbeth Fredberg Henriksen

Lærer og stifter af Undervisningnu.

Jeg har siden 1997 været ansat som lærer ved Køge Kommune. I disse år har jeg blandt andet beskæftiget mig med matematik, dansk, dansk som andet sprog, engelsk på alle klassetrin samt afgangseksamen i engelsk. Jeg har i mange år også arbejdet med specialområdet og har erfaring med at undervise og motivere børn, der synes, at det er svært at gå i skole.

Med min baggrund fra folkeskolen ved jeg, hvad der rør sig og kender de krav, eleverne møder i den daglige skolegang. Derfor kan jeg gå ind og tilrettelægge mål og møde barnet der, hvor det er. Jeg er stor tilhænger af folkeskolen, men oplever også at mange børn får en svær skolegang, fordi de kommer bagud i skolen.
Det kan og vil jeg hjælpe med.

Cecilie Bødker

Lærer og underviser i dansk.

Jeg er uddannet folkeskolelærer i 1995 og har undervist elever i 1 – 9 klasse lige siden. Mine linjefag er dansk og hjemkundskab og jeg har mest erfaring i at undervise mellemtrin og udskolingselever. Jeg har arbejdet på specialskolen Gården i Herfølge og på tre folkeskoler. Her har jeg ført elever til afgangsprøver i A- og B-prøven i dansk.

Betina Prehn

Lærer og læsevejleder.

Jeg er uddannet lærer i 1993 og har arbejdet som lærer i indskolingen med dansk lige siden. I 2011 blev jeg uddannet læsevejleder. Jeg brænder for det enkelte barns udvikling og ser potentiale hvor andre begrænsninger.